Over ons

Huisje op Wielen verhuurt leuke, hippe, kleurrijke caravans.

Met veel liefde en plezier is er gewerkt aan deze gepimpte caravans. Elke caravan heeft zijn eigen thema en is daarom ook uniek. De caravans zijn geschikt voor 3 tot 5 personen. Ideaal voor gezinnen of romantisch met z’n twee.

Elke caravan is compleet ingericht met praktische, noodzakelijke, belangrijke, gezellige, niet-altijd-nodig-maar-wel-leuke-spullen. Alles is al aanwezig in de caravan voor een leuke vakantie. Van handdoeken tot wc papier en van theelichtjes tot aan een koffie-apparaat.  Kortom, je hoeft alleen je koffer maar mee te nemen!

De caravans kunnen tegen een vergoeding en in overleg op locatie binnen Noord-Brabant worden geplaatst.

Er zijn op dit moment 3 caravans te huur:

  • Ibiza Blue (max. 5 personen)
  • Green Village (max. 4 personen)
  • Pretty Pink (max. 4 personen)

Ibiza Blue:
De caravan ”Ibiza Blue” is ingericht in Ibiza style. Met een hip interieur en leuke Ibiza accesoires voelt het alsof je op het zonnige eiland bent. Echt een caravan om mee gezien te worden. Er is een groot, vast twee-persoons bed aanwezig en de zithoek is om te bouwen tot een volwaardig bed voor twee volwassenen of drie kleine kinderen.

Green Village:
De caravan ”Green Village” is hip en vrolijk. Met een kleurrijk behang en leuke spulletjes sla je met deze caravan de blits op iedere camping. De buren zullen jaloers zijn op je huisje op wielen. Ook deze caravan heeft een vast twee-persoons bed en de zithoek is om te bouwen tot een volwaardig bed voor een volwassene of twee kinderen.

Pretty Pink:
De caravan ”Pretty in Pink” is een zoete, schattige caravan waar je blij van wordt. Met de vrolijke, kleurrijke spulletjes schijnt de zon de hele dag. Er is een vast twee-persoons bed aanwezig en de zithoek is om te bouwen tot een volwaardig bed voor een volwassene of twee kinderen.


Sfeer_02