Wie ben ik

Ik ben Lia, moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn man Thijs, hond, katten, kippen en geiten in het dorpje Zeeland in Noord-Brabant. Afgelopen jaar heb ik voor mezelf gekozen, en ben ik begonnen om deze drie caravans een nieuwe look te geven. Heerlijk om weer zo creatief bezig te zijn.

Kamperen was tot een paar jaar geleden nog redelijk nieuw voor mij. Maar inmiddels met 3 jonge kinderen wil ik niet meer anders! Je moet de juiste plekjes weten te vinden. Dicht bij de natuur, maar voldoende animatie om je zeker niet te vervelen!

Mijn doel is om te laten zien hoe leuk het is om er in deze regio op uit te trekken. Veel enthousiaste kleine en grotere ondernemers zijn hier gevestigd, waardoor er ontzettend veel te beleven is. Bij de tips zie je een aantal van deze pareltjes uitgelicht. Tips voor kampeervakanties met jonge kinderen, uitstapjes, maar ook prachtige plekken om je allermooiste bruiloft te kunnen vieren.

Volg me op Instagram of Facebook om regelmatig updates te krijgen van de mogelijkheden in de regio. Hopelijk zien we elkaar snel!

Lia van Thiel vintage caravans
Lia van Thiel Zeeland, Noord-Brabant