Inspiratie en tips

Onze caravans mogen overal in Nederland naartoe! Maar zoek je nog een leuke plek om vakantie te vieren, dan ben je in onze regio aan het goede adres. Hieronder wat lokale inspiratie en tips voor een onvergetelijke vakantie!

 • Charmecamping hartje groen
  In Schaijk is enkele jaren geleden een prachtig plekje ontstaan. Kamperen zoals kamperen bedoeld is. Een prachtige charmecamping midden in de bossen, waar het je aan niets ontbreekt. Ze staan niet voor niets in de top 3 van Nederland. Een plek die je ervaren moet hebben.
  Website: Camping Hartje Groen
 • De Kreitsberg
  Bij Boerderijcamping de Kreitsberg kan je naast heerlijk kamperen ook terecht voor een leuke ezelwandeling. Er zijn diverse routes uitgestippeld in het bos. Kijk op de website voor de arrangementen.
  Website: De Kreitsberg
 • De Tienmorgen
  In natuurgebied “De Tongelaar” in Beers ligt een prachtige monumentale boerderij waar je nog ouderwets kan kamperen. Knuffelen met konijntjes, paardrijden, de koeien voeren. Alles kan hier! De ideale plek voor kamperen bij de boer.
  Website: De Tienmorgen
 • Pipowagen Camping
  In Someren-Heide vind je de gezellige pipowagen camping. De ideale camping om je familieweekend te vieren of in de zomer op vakantie te gaan. Een kampvuur maken, ravotten in het bos, hutten bouwen en lekker met de dieren knuffelen. Een fantastische familiecamping waar je van alle gemakken voorzien bent. Met een score van maar liefst een 9,5 op Zoover moet je hier geweest zijn!
  Website: Pipowagen Camping

   Je gasten slapen in een caravan tijdens je feest
   Caravan interieur
   Je gasten slapen in een caravan tijdens je feest
   Caravan met Nespresso koffiemachine
   • Kabouterpad
    Midden in de Maashorst vind je het Kabouterpad. Een tocht van 2,5 kilometer met een verhaal over iedere kabouter. Na afloop vind je op loopafstand het Natuurcentrum De Maashorst met een leuke en educatieve speeltuin.
    Website: Speeltuin Natuurcentrum De Maashorst
    Website: Kabouterpad
   • Maashorst Speelbos Uden
    In Natuurgebied De Maashorst vind je verschillende natuurspeeltuinen. In mijn top 3 staat deze hoog in de lijst!
    Website: Maashorst Speelbos Uden
   • Dierenpark Ziezoo
    Een dagje dieren spotten die je niet elke dag ziet. Dan ben je bij Zie Zoo aan het goede adres. Website: Dierenpark Zie Zoo
   • Strandbar Goeiedag
    Strandbar Goeiedag ligt op een prachtige locatie In Langenboom. Je vind daar een prachtig on-Nederlands strand. Maar wat het juist zo Hollands maakt is de prijs: gratis! Alles is aanwezig voor een heerlijke stranddag. Huur een SUPboard of ga lekker lunchen bij de strandbar.
    Website: Strandbar Goeie Dag
    Website: Strand De Kuilen
    Website: Let’s Row SUPboards
   • Eeterij D’n Oven
    Vlakbij onze caravanverhuur vindt je buurtschap ’t Oventje. Hier is een oude stal omgebouwd tot prachtige horecagelegenheid. Heerlijk op het terras zitten met uitzicht op de molen, terwijl de kinderen zich in de zandbak of op het voetbalveldje vermaken.
    Website: Buitengewoon bij Eeterij d’n Oven
   • Openlucht zwembad De Kriekeput
    In Herpen staat dit prachtige openluchtzwembad. Is het nog net te koud, dan gaat de grote glazen overkapping dicht. Er is een peuterbadje en diep zwembad aanwezig.
    Website: Zwembad de Kriekeput in Herpen
    Caravan met Nespresso koffiemachine
    • Alpaca’s knuffelen
     Altijd al met Alpaca’s willen knuffelen? In Vorstenbosch vind je de meest complete Alpacafarm van Nederland.
     Website: Alpaca Vorstenbosch
    • Klimpark Uden
     Geen hoogtevrees? Dan ben je bij Klimpark Uden aan het juiste adres. Je kan hier diverse routes klimmen op verschillende hoogtes. Vanaf 8 jaar.
     Website: Klimpark Uden
    • Bedafse Bergen
     In Slabroek vind je de oeroude stuifduinen, oftewel de Bedafse Bergen. Een prachtig gebied waar je geweest moet zijn. Hoge bergen wit zand in een prachtig bosgebied. Bouw de mooiste zandkastelen of ren zo hard als je kan de berg af!
     Website: Bedafse Bergen
    • Koffie en theeboerderij de Nieuwenhof
     Op een prachtige plek in Mill staat deze boerderij. Een heerlijk terras met verschillende korte en lange wandelroutes. Ook kan je hier overnachten op het natuurkampeerterrein, of je bruiloft vieren!
     Website: Boerderij de Nieuwenhof
    • Docus de Das
     In natuurgebied de Maashorst vind je verschillende natuurspeeltuinen. Een daarvan is het Docus de das pad. Een route van 1,5 kilometer, met klim en speeltoestellen op de route. Klimmen, klauteren en spelen met water en modder. Hier kan je gerust een middag vertoeven!
     Website: Docus de Das Avonturenpad
     En na afloop kan je heerlijk lunchen bij de Boshut.
     Website: De Boshut
    Je gasten slapen in een caravan tijdens je feest
    Caravan met Nespresso koffiemachine

    Hippe & vintage caravans

    Huisje op Wielen verhuurt leuke, hippe, kleurrijke caravans. Met veel liefde en plezier is er gewerkt aan deze gepimpte caravans. Elke caravan heeft zijn eigen thema en is daarom ook uniek. De caravans zijn geschikt voor 3 tot 4 personen. De caravans worden voor diverse doeleinden verhuurd. In totaal zijn er 3 caravans en 3 belltenten te huur.

    • Een weekendje weg
    • Overnachtingsmogelijkheid voor je feest.
    • Pop-up camping op je eigen bruiloft.
    • Kinderfeestje met 3 belltenten
    • Familieweekend op eigen terrein of op de camping.
    • Gesprekslocatie bij een teambuilding
    • Publiekstrekker op een markt.

    Informeer voor de mogelijkheden en een advies op maat.